Vad kan du förvänta dig av en Reikibehandling?

Reiki är en universell livsenergi och är väldigt klok, så den går dit personen behöver den som mest. Det gör att alla har sin egen upplevelse av behandlingen och reagerar olika på den. Det beror också på hur mycket energi som går in i personen samt hur den kan flöda fritt i kroppen. Men de flesta upplever en avslappnande och välmående känsla, även att värme kommer från mina händer till kroppen. Den här typen av behandling kan liknas en del med mindfulness, som även det bidrar till bland annat minskad stress och smärta för dig i bland annat Oxelösund.

Reiki ger en djupgående avslappning vilket gör att många somnar under behandlingen och det gör absolut ingenting! Faktiskt kan det vara så att behandlingen tar bättre om personen somnar till för då pekar det på att Reikin tas emot utan motstånd och att kroppen släpper in energierna bättre.

Behandlingen reducerar också stress och spänningar så många klienter i Oxelösund med omnejd känner sig väldigt lugna efter behandlingen, på ett liknande sätt som mindfulness. De upplever att de efter ca två behandlingar sover bättre än vad de tidigare gjort. Reikienergin påverkar kroppens alla nivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Därför kan en person känna sig lugnare känslomässigt och ha ett ökat välmående efter en behandling.

Den balanserar kroppens energin, fyller på energiförrådet samt stärker och ökar ett positivt energiflöde. Vilket gör att man känner sig pigg efter och får mer energi, detta kan komma dagen efter.

Reikienergin lindrar smärta på ett fantastisk sätt, så som även mindfulness gör, vilket kan bidra till ett ökat välmående. De klienter i närheten av Oxelösund som kommit till mig med smärta någonstans i kroppen har efter behandlingen känt sig smärtfria och mer rörliga. Självklart finns det de som har en kronisk smärta och då behöver man arbeta längre och få fler behandlingar.

Dela den här sidan