Behandlimgsförsäkring och Tystnadsplikt

Jag har behandlingsförsäkrings samt ansvarsförsäkring för alla mina klienter.

Jag har också tystnadsplikt, så allt du berättar för mig stannar hos mig. 

Hur går en behandling inom Reiki healing till?

När du som bor i Oxelösund med omnejd kommer till mig börjar vi med ett samtal om varför du valt att komma till mig. Jag vill uppmärksamma att jag har tystnadsplikt så allt du berättar för mig under samtalet stannar hos mig.

Därefter påbörjar jag behandlingen inom Reiki healing. Du ligger påklädd på en behandlingsbänk och slappnar av med avkopplande musik i bakgrunden. Jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp, fram- och baksida vid helkroppabehandling. Varje person upplever olika med det som alla upplever är hur stressfria de blir samt värmen och energin som kommer från mina händer in i din kropp. 

Efter behandlingen inom Reiki healing har vi ett samtal där vi båda berättar om våra upplevelser kring behandlingen. Du får vatten att dricka och sen är det viktigt att du dricker mycket vatten efter behandlingen.

Här visar jag en av de första handpositionerna på en Reikibehandling

Här visar jag en avslutande handposition på Reikibehandlingen

Stresshantering genom Reiki healing i Oxelösund

Många upplever att just den här behandlingen minskar stressen som man tidigare upplevt. En behdanling inom Reiki healing lär dig bland annat stresshantering, detta genom den avslappning som en behandling medför. Det blir därmed lättare för dig att hantera stressen som finns i ditt liv, vad det än handlar om.

Ifall du i Oxelösund med omnejd har några frågor om Reiki healing eller den stresshantering som behandlingen medför är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag kommer då försöka svara på alla dina frågor så fort jag kan.