Reiki till djur

 

Efter mitt inlägg på min sida Månkristallens Reiki på Facebook har jag fått frågan ”Kan man ge Reiki till djur och varför?” Självklart kan man ge Reiki till djur! Därför vill jag även välkomna er i bland annat Nyköping och Oxelösund med omnejd som skulle vara intresserade av att erbjuda ert djur en behandling inom Reiki. 

 

Djuren har livsenergin i sig och runt sig precis som vi människor. En del djur har varit med om olika händelser som satt sina spår i dem, vilket kan visa sig på olika sätt. Vi kan ta en stressad hund som exempel. Genom att ge Reiki till blir den lugn och avslappnad. Därmed vill jag verkligen ge er i Nyköping och Oxelösund med närliggande städer tipset om att låta ert djur genomgå en Reikibehandling. 

 

Skillnaden att ge Reiki till ett djur i jämförelse med en människa är att djur är mycket mer intuitiva än oss människor. Vilket gör att när jag behandlar ett djur så går behandlingen fortare än på en människa. Första behandlingen tar tex en hund åt sig lite grann och sen vill den flytta på sig. Efter en stund går det bra att ge Reiki igen och slutligen brukar hunden ställa sig upp och markera att ”vi är klara”. Andra behandlingen brukar gå lättare och då ligger hunden avslappnad och tar emot Reiki från början. Hunden blir lugn, avslappnad och stressfri av en behandling.

 

När det gäller hästar, är de mer sensitiva än hundar. De reagerar väldigt snabbt på om ett annat djur eller en människa utstrålar stress, rädsla eller osäkerhet precis som den känner att du utstrålar lugn, självsäkerhet och vill den väl. När hästen får Reiki brukar den stå lugnt, bli avslappnad å börja slicka, tugga och gäspa.

 

Ibland kan djur ha varit med om traumatiska upplevelser och närmar sig inte gärna okända personer. Då är det bättre att ge djuret en distansbehandling istället.

 

Har du i bland annat Nyköping eller Oxelösund med omnejd några obesvarade frågor angående Reiki för djur är du varmt välkommen att kontakta mig så besvarar jag dina frågor fortast möjligt. Jag välkomnar er även till mig för att ge ditt djur lugn och avslappning genom en behandling!

 

Bullterriern Blomma får Reikibehandling