Age IQ Double Cleaning, DayCream, Night Cream and Eye Serum.

Hudvårdsprodukter

 

Underbara hudvårdsprodukter från Neora!        

 

Den innehåller bla SIG-1273® Utvecklad på Princeton University av Professor Jeffry Stock, den här patenterade, åldersbekämpande ingrediensen innehåller en organisk fytolförening som fungerar som en super antioxidant och hudskyddsmedel, efterliknar och ökar hudens naturliga åldersbekämpningsmekanism.  

 

PhytoLumina En exklusiv blandning av växtbaserade bioaktiva ämnen, Alpinia Officinarum Root Extract, Physalis pubescens fruktjuice och Bidens pilosa för att hjälpa huden att se strålande och ljusare ut.  

 

IFIL4R® Denna exklusiva ingrediens, som härrör från vitlilja och brasiliansk ginseng, minskar utseendet av svullnad, fina linjer och rynkor runt ögonområdet.  

 

SIG-1191® Utvecklad av Princeton University Professor Dr. Jeffry Stock, den här patentansvariga ingrediensen minskar tecken på åldrande runt ögat, vilket gör huden smidig och slät.

 

 

Följ länken till min hudvårdswebshop!

 

 

https://kattisg.neora.com/de/en/

 

 

Age IQ® Eye Serum - Ögonserum

60 sekunder mellan bilderna och inga filter! 

Anette har använt Age IQ Double Clening, Day Cream och Night Cream i 4 veckor!

Age IQ Double Cleaning, Day Cream and Night Cream

Anette har använt Double Cleaning, Day Cream och Night Cream i fyra veckor morgon och kväll. Hon är mycket nöjd med sitt resultat! 

Min egen åsikt efter att ha anvönt dessa är:

Fantastiska produkter som jag bara älskar, de är ljuvliga för huden och jag känner mig så mycket fräschare efter jag använt dem. En intelligent hudvårdserie som ger huden exakt vad den behöver, samma sort oavsett hudtyp.